Historien om CEAT i Danmark

CEAT - 100 års dækhistorie

CEAT blev etableret i Italien tilbage i 1924, og har siden været igennem en voldsom udvikling. Efter flytningen til Indien i 1958 udvikledes CEAT til en global dækproducent med salg til mere end 120 lande.

Under mottoet “Making mobility safer and smarter” udvikles der stadig nye typer dæk til landbrug, mindrift og industri på den topmoderne fabrik i Mumbai i Indien.

En lang række af internationale anerkendte producenter anvender i dag CEAT dæk som førstegangsmontering på deres køretøjer. Det gælder blandt andet CNH Industrial, Fendt, Massey Ferguson, JCB, John Deere og Caterpillar.

CEAT dæk importeres til Danmark af Bohnenkamp A/S.

Bohnenkamp A/S beliggende i Skovby ved Galten er et datterselskab af tyske Bohnenkamp AG i Osnabrück. Firmaet er blandt Europas største importører og distributører af dæk og hjul til landbruget, industrien og diverse langsomt kørende transportmateriale.

Fra det danske selskab styres aktiviteterne i hele Norden med egen filial i Sverige samt salg til forhandlere i de øvrige nordiske lande.

I Danmark samarbejder man med forhandlere i dækbranchen samt i maskinhandlerbranchen og andre brancher med salg af maskiner monteret med dæk og hjul.

Som nyeste skud på stammen af produkter påbegyndes nu importen og distribution af CEAT dæk.

Den danske organisation består af 16 medarbejdere med domicil på 10.000 M2 lager i Skovby.

Kontakt os

Bohnenkamp Danmark A/S

Bizonvej 4 · DK-8464 Galten

Tel.: (+45) 8754 0000

E-mail: info@bohnenkamp.dk