Hobro maskinstation

De populære kvalitetsdæk til større landbrugskøretøjer fra CEAT er nu tilgængelige på det danske og svenske marked

Siden de indisk producerede CEAT dæk til traktorer og andre større landbrugskøretøjer blev introduceret på det danske marked på Agromek i november 2022, har interessen for og salget af dækkene oplevet en støt stigning måned efter måned. Udvikling af nye produkter de seneste år betyder, at udvalget af dæk nu også er interessant for det skandinaviske marked.

Produktudviklingen omfatter alle de nyeste og største dækdimensioner med stålbælte og VF/IF teknologi. Det muliggør kørsel med lavere lufttryk end standarddæk, hvilket betyder, at jordtrykket reduceres til gavn for afgrøderne. Dækkene sælges med 7 års reklamationsret på alle radiale dæk.

Mange europæiske landmænd har allerede anerkendt CEAT og anbefaler dækkene for deres balance mellem kvalitet og pris. Selvom CEAT måske er et nyt navn for mange i Skandinavien, har mærket allerede bevist sin værdi på andre europæiske markeder.

Kim Bay fra Bay’s Maskinstation i Hobro udtaler:

”Jeg fik monteret nye Ceat Torquemax VF dæk med stålbælte 650/65R34 på forhjul og 710/75R42 på baghjulene i marts 2023.

Efter 1200 driftstimer er jeg meget tilfreds med dækkene, som har vist sig som fuldt ud gode alternativer til mere kendte dækmærker. Specielt har jeg oplevet rigtig god trækkraft og gode selvrensningsegenskaber samtidig med minimalt støjniveau og høj komfort.

Jeg kan klart anbefale Ceat dæk og vil ikke tøve med at montere flere af dem i fremtiden.”