Hobro maskinstation

De populære kvalitetsdæk til større landbrugskøretøjer fra CEAT er nu tilgængelige på det danske og svenske marked

Siden de indisk producerede CEAT dæk til traktorer og andre større landbrugskøretøjer blev introduceret på det danske marked på Agromek i november 2022, har interessen for og salget af dækkene oplevet en støt stigning måned efter måned. Udvikling af nye produkter de seneste år betyder, at udvalget af dæk nu også er interessant for det skandinaviske marked.

Produktudviklingen omfatter alle de nyeste og største dækdimensioner med stålbælte og VF/IF teknologi. Det muliggør kørsel med lavere lufttryk end standarddæk, hvilket betyder, at jordtrykket reduceres til gavn for afgrøderne. Dækkene sælges med 7 års reklamationsret på alle radiale dæk.

Mange europæiske landmænd har allerede anerkendt CEAT og anbefaler dækkene for deres balance mellem kvalitet og pris. Selvom CEAT måske er et nyt navn for mange i Skandinavien, har mærket allerede bevist sin værdi på andre europæiske markeder.

Kim Bay fra Bay’s Maskinstation i Hobro udtaler:

”Jeg fik monteret nye Ceat Torquemax VF dæk med stålbælte 650/65R34 på forhjul og 710/75R42 på baghjulene i marts 2023.

Efter 1200 driftstimer er jeg meget tilfreds med dækkene, som har vist sig som fuldt ud gode alternativer til mere kendte dækmærker. Specielt har jeg oplevet rigtig god trækkraft og gode selvrensningsegenskaber samtidig med minimalt støjniveau og høj komfort.

Jeg kan klart anbefale CEAT dæk og vil ikke tøve med at montere flere af dem i fremtiden.”

CEAT leverandør

Hobro Maskinstation har fået CEAT dækkene leveret af forhandleren Traktør Høst Hinnerup.

Hos Traktor Høst prioriterer vi service meget højt. Med fire værksteder og 34 servicevogne sikrer vi dig service, vedligeholdelse og reparation - uanset hvor du befinder dig.

Med et omfattende sortiment af reservedele holder vi dig kørende, oftest med umiddelbar tilgængelighed fra vores lagerhylder eller levering direkte til dig.

Vores ekspertise spænder bredt, og vi er dedikerede til at holde dine landbrugsmaskiner i optimal drift, så du kan maksimere produktiviteten i marken. Fra den daglige vedligeholdelse, avanceret diagnosticering og opgraderinger til komplicerede reparationer – vi er her for at sikre, at dine landbrugsmaskiner leverer optimalt.