Tange maskinstation

CEAT-dæk har forbedret køreoplevelsen hos Tange Maskinstation

I juli 2022 skiftede Tange Maskinstation til CEAT VF650/65R34 og VF710/75R42 CEAT Torquemax SB dæk på deres Fendt 936 Vario. Efter 1100 timers drift med en konstant frontvægt på 900 kg og enten en gyllevogn eller bigballepresser spændt efter, deler chauffør Thomas Dissing sin begejstring for dækkene.

"Min kørsel er delt ligeligt mellem landevej og mark. Det jeg er mest imponeret over, er dækkenes komfort, det lave støjniveau i kabinen, samt deres evne til nemt at slippe jorden og deres kraftoverførselsformåen. De har virkelig godt bid, hvilket gør en stor forskel i mit arbejde," siger Thomas Dissing om hans oplevelse med CEAT dæk.

Med et restmønster på 43mm på fordækkene og 55mm på bagdækkene (65mm fra nye), er Thomas overbevist om dækkenes langvarige levetid. "Så der er mange timer tilbage i dækkene, før de skal udskiftes. Jeg vil helt sikkert vælge CEAT traktor dæk næste gang også," tilføjer han.

Tange Maskinstation har også oplevet lignende fordele med CEAT Farmax dæk på deres John Deere 6210R traktor. "Som med Torquemax, udviser Farmax dækkene fremragende komfort, støjniveau, vejgreb og selvrensning. Et godt valg til begge vores traktorer," konkluderer Thomas.