Brdr. Thorsen

Stor tilfredshed med nye CEAT-dæk hos Brdr. Thorsen Maskinstation

Brdr. Thorsen Maskinstation i Allingåbro fik i marts 2023 monteret CEAT traktordæk på deres Massey Ferguson 8730 Dyna VT i størrelserne 650/85R38 CEAT Farmax HPT og 600/70R28 i CEAT Farmax R70.

I januar 2024 besøgte Bohnenkamps sælger, Alen Zilic, maskinstationen for at høre, hvordan det gik. Her kunne afdelingsleder Thomas Nielsen berette, at traktoren nu havde kørt 800 timer med dækkene til stor tilfredshed:

”Vi er meget glade for CEAT-dækkene og deres perfomance. De har en rigtig god evne til at overføre kraften fra traktoren til vejen og kører meget roligt og med stor komfort. Vi oplevede også en effektiv selvrensningsevne, så vi vil være helt trygge ved at køre i marken med dem.”

Som en del af besøget kontrollerede Alen Zilic dækkenes mønster. Målene viste, at der stadig var hhv. 44 mm mønster på fordækkene og 47 mm på bagdækkene efter kørsel med gyllevogn, græsvogn samt majsopsamler efter traktoren udelukkende på landevej.

Efter besøget understreger Thomas Nielsen fra Brdr. Thorsens Maskinstation: ”Vi vil gerne montere CEAT dæk igen, når der skal nye på en traktor.”