Sprøjtesæson

Smalle og skånsomme dæk med god trækoverførsel til danske landmænd med rækkeafgrøder

Om kort tid starter endnu en sprøjtesæson på de danske marker med rækkeafgrøder. For at være bedst muligt rustet til opgaven, der kræver både robuste og skånsomme dæk, har CEAT to anbefalinger af smalle dæk:

  1. CEAT Farmax RC et dæk til typiske traktorer, som anvendes ved kørsel mellem rækkeafgrøder. Der er tale om et moderne dæk, som er skånsomt mod jord og afgrøder og samtidig med god trækoverførsel. Dækket fås i bredder fra 210 mm til 380 mm og hjuldiametre fra 32” til 54”.
  2. CEAT Spraymax VF er dækket til selvkørende sprøjter og store traktorer. Her har vi et dæk i topklasse med stålbælte og VF-teknologi, som betyder højeste bæreevne og laveste lufttryk og dermed sikrer skånsom kørsel. Dækket fås i bredder på 380 mm og 480 mm fra 42” til 54” hjuldiameter.

Begge dæktyper leveres også som komplette hjul lige til montering på traktoren. Fælgene findes i to varianter enten som helsvejste fælge produceret specifikt efter kundens ønske med hensyn til dimension, boring, indpresning og bolthuller. Den anden mulighed er justerbare fælge bestående af fælgring, navplade og udskiftelig inderring. Denne løsning giver landmanden mange anvendelsesmuligheder for montering på flere forskellige traktorer. Begge løsninger kan leveres lakeret i alle originale traktorfarver.

Som dansk importør er Bohnenkamp A/S lagerførende med både dæk og justerbare fælge til meget hurtig levering. Ligeledes kan de helsvejste fælge produceret efter ordre også leveres på kort tid.