Hanstholm Dækservice

Hanstholm Dækservice anbefaler CEAT-dæk for imponerende ydeevne og alsidighed

Hanstholm Dækservice har været dedikeret distributør af CEAT-traktor- og landbrugsdæk, siden Bohnenkamp introducerede dem på markedet. Casper Kjær, medejer af Hanstholm Dækservice, deler gerne ud af sin ekspertise og erfaringer med CEAT-dæk og fremhæver deres imponerende ydeevne og alsidighed:

"CEAT-dækkene har en god trækkraft og er meget selvrensende", udtaler Casper Kjær og tilføjer, at hans kunder, herunder maskinstationer, deler samme oplevelse med dækkene.

Hertil fortsætter han og påpeger, at CEAT-dækkene viser en fornuftig holdbarhed i forhold til den investerede pris, hvilket er en vigtig faktor for både hans virksomhed og kundernes budgetter:

”Timetallet ser fornuftige ud på dem, der har været i brug i længere tid, især i forhold til prisen.

Ud over traktor- og landbrugsdæk har Hanstholm Dækservice også solgt en betydelig mængde vogndæk fra CEAT, som ifølge Casper Kjær også har vist sig at klare sig godt på markedet.

Han fremhæver blandt andet CEAT’s store udvalg af størrelser som en afgørende faktor, der gør det muligt for hans kunder at finde det rette dæk til deres specifikke behov. Han glæder sig desuden over, at CEAT løbende introducerer nye størrelser, hvilket sikrer, at Hanstholm Dækservice altid kan imødekomme kundernes efterspørgsel.

”Det store udvalg af størrelser, samt at der kommer flere og flere nye størrelser til, er noget, jeg og mine kunder sætter stor pris på,” siger Casper Kjær.

Om Hanstholm Dækservice

Hanstholm Dækservice er eksperter i dæk til store traktorer og maskiner med fokus på topservice og gode finansieringstilbud på de store dæk. Derudover er virksomheden kendetegnet ved at være tilgængelige 365 dage – døgnet rundt. 

Kontakt forhandler

Adresse:

RINGVEJ 2B

7700 Thisted

Kontakt: 

40945522

ck@hdaek.dk

www.autoq.dk